Chape en betonwerken - Turnhout

Vakmanschap is meesterschap. Ons bedrijf en zijn medewerkers zijn meesters in hun vak, chape en betonwerken. Ook voor isolatie werken wij met de beste specialisten!

Een overzicht van onze diensten:

Chape: een stevige, egale chape of ondervloer vormt de noodzakelijke basis voor vloerbekleding zoals parket, tegels, vast tapijt of  kurkvloeren.

Betonvloeren: een gepolierde betonvloer is een mooie, egale vloer die geschikt is voor zowel privé-woningen als bedrijven. Ook voor terrassen kan het een uitstekende, mooie oplossing zijn.

Vloerisolatie: een goede vloerisolatie is onontbeerlijk voor wie efficiënt en zuinig wil verwarmen. Bij het plaatsen van chape, voorzien wij dan ook een gepaste vloerisolatie.

Ons team staat tot uw dienst. Wij plannen samen met u de uit te voeren werken. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken en al onze werken voeren we uit volgens professionele standaarden. De nodige stappen hiervoor worden zorgvuldig uitgewerkt door onze ervaren medewerkers. Alle projecten werken we zorgvuldig af tot in de kleinste details. Wij maken hierbij enkel gebruik van kwalitatieve machines en hoogwaardige materialen. Kwaliteit gegarandeerd!

Interesse? Neem hier contact op voor vrijblijvende offerte.