Een mooie, egale vloer.
Wat een resultaat!


Een gepolierde betonvloer is een mooie, insdustriële vloer die geschikt is voor zowel privé-woningen als bedrijven. Ook voor terrassen kan het een uitstekende, mooie oplossing zijn. Een betonvloer verschaft uw interieur een tijdloze look. Bovendien kan u kiezen uit diverse kleuren om nog eenvoudiger de sfeer te creëren die u wenst.

Betonvloeren zijn al langer populair voor toonzalen omwille van hun moderne uitstraling. De laatste jaren past men deze vloeren ook steeds meer toe in particuliere woningen. Ze zijn  mooi en zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien is een chape niet nodig, wat tijd en kosten bespaart. Dankzij de ruime keuze op het gebied van kleuren kan u een vloer laten leggen die helemaal bij uw interieurstijl past.

Ook voor uw terras is een betonvloer een elegante, handige oplossing. Kies nu voor een onderhoudsvriendelijk, weersbestendig terras waar u nog heel lang plezier van zal hebben. Een betonnen terrasvloer kan zowel op volle grond als op een bestaande vloer worden geplaatst.

Giel bvba kan bogen op een jarenlange ervaring met het plaatsen van betonvloeren in en rond het huis. U kan dan ook rekenen op een perfecte plaatsing, met oog voor detail.

Neem zeker eens een kijkje bij onze realisaties. Contacteer ons met al uw vragen.